Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Курилівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21318255) був реорганізований і увійшов до складу Волочиської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Курилівка
Волочиський район, Хмельницька область

Новорічне свято в садочку "Малятко"

       24 грудня 2014 року у нашому садочку «Малятко» відбулося новорічне свято «Новорічні пригоди в лісі». Під час свята вихованці перетворилися на казкових героїв до яких завітав Дід Мороз та Снігуронька.

      Також до нас на свято завітали вельмишановні гості – заступник голови районної ради Сергій Миколайович Пазюк та сільський голова Галина Миколаївна Черній. Гості свята привітали дітей з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, побажали миру в сім’ях та в країні, міцного здоров'я, щастя, а діткам — здійснення усіх їхніх мрій.

       Діти порадували батьків та гостей свята піснями, танцями та віршами. Усі діти, які були запрошені на новорічне свято, отримали новорічні подарунки від Діда Мороза, солодощі від Курилівської сільської ради, іграшки і солодощі від заступника голови районної ради Сергія Пазюка.

Хай буде Новий Рік

Схожий на диво,

Щоб кожен день жилося радісно й щасливо!

Щоб здійснилися задуми і мрії,

І щастям повнились надії!

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua